Forside * Nyheder

IKEAs luftkvalitetsmåler opdateres til Apple Homekit

-

IKEA opdaterer deres nye luftkvalitetsmåler, Vindstyrka, med understøttelse af Apples Homekit

IKEA VINDSTYRKA er virksomhedens seneste prisvenlige luftkvalitetsmåler, som blev lanceret for nylig. Nu opdateres luftkvalitetsmåleren også med understøttelse af Apple Homekit, Apples smarte hjem. Det skriver Homekit News & Reviews.

Annonce:

For omkring en uge siden dukkede den nye luftkvalitetsmåler fra Ikea op i kædens varehuse. Luftkvalitetsmåleren med navnet Vindstyrka har understøttelse af den egne smarte home-platform kaldet Ikea Home Smart.

Nu har Ikea frigivet en opdatering, der betyder, at værdierne ikke kun vises i Ikea Home Smart, men også i Apple Homekit.

Ifølge Homekits oplysninger skulle alle fire værdier kunne vises i Hjem-appen. Det er temperatur, luftfugtighed, VOC, PM2.5.

Som tidligere kræves der en hub, for at værdierne skal eksponeres i tredjeparts-løsninger. Den version, der kræves i Dirigera-hubben (IKEAs seneste gateway), er 2.256.003, ellers vises værdierne ikke i Hjem-appen. Så først kræves en opdatering af Dirigera-hubben.

På sigt vil Vindstyrka også få understøttelse af smarthjem-systemet Matter, via en gratis opdatering.

Se også: IKEA sætter dato og pris på ny luftkvalitetssensor

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.