Forside Nyheder

Google TV går all-in på gratis TV i hjemlandet

-

I USA samler Google TV nu mere end 800 gratis tv-kanaler

Google TV samler hundredvis af gratis tv-kanaler ét sted og organiserer dem efter emne i én brugervenlig guide. Det fortæller Google i en udmelding.

Annonce:

Der er flere måder at streame film og tv-serier på i dag end nogensinde før – men i takt med at streamingtjenesterne bliver flere og flere, stiger også de månedlige regninger.

Heldigvis er der sket en stigning i antallet af gratis tv-muligheder, der tilbyder alt fra lokale nyheder og populære serier til hitfilm. Men med alle de mange valgmuligheder kan det være svært at vide, hvad der er tilgængeligt, og hvordan man finder det.

Det er her, Google TV kommer ind i billedet. Google introducerer i dag en ny live-tv-oplevelse, hvor brugere kan gennemse mere end 800 gratis tv-kanaler fra flere udbydere, organiseret i én brugervenlig guide direkte i fanen Live.

Men kun i USA. Men om ikke andet viser det hvor Google gerne vil hen med Google TV.

 

 

Flere gratis tv-kanaler på ét sted end nogen anden smart-tv-platform

Google TV i USA giver nu adgang til gratis kanaler fra Tubi, Plex og Haystack i News direkte i Live-fanen sammen med det eksisterende udvalg af kanaler fra Pluto TV.

Google lancerer også gratis indbyggede kanaler fra Google TV, som kan ses uden at skulle downloade eller starte en app. I alt kan brugere nu gennemse over 800 kanaler og premiumprogrammer, herunder nyhedskanaler fra NBC, ABC, CBS og FOX. Der er også kanaler fra hele verden med programmer på mere end 10 sprog, herunder spansk, hindi og japansk.

Der er noget for enhver smag, lige fra aktuelle nyheder til storfilm og alt derimellem. Og uden abonnementer eller gebyrer har det aldrig været nemmere at begynde at se.

 

 

Ny tv-guide

Den nye tv-guide samler alle de nye gratis tv-kanaler og organiserer dem for at gøre det nemmere og hurtigere at søge. Uanset om du er i humør til true crime, klassiske tv-genudsendelser eller dit yndlingskøkkenprogram, har Google det dækket. Desuden kan du gemme dine “favoritter” øverst i guiden, så du hurtigt og nemt kan få adgang til dem næste gang.

Og hvis du har et premium-abonnement på live-tv fra YouTube TV eller Sling TV eller adgang til kanaler, der sendes direkte i luften, kan du også bruge fanen Live til at se dem. Nu kan du finde alle dine livekanaler ét sted.

Den nye live-tv-oplevelse vil være tilgængelig på alle Google TV-enheder i USA, herunder Chromecast med Google TV og tv-apparater med Google TV indbygget fra Sony, TCL, Hisense og Philips. Google planlægger også at bringe den nye tv-guide og de gratis kanaler til berettigede Android TV-enheder senere i år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.