Forside Emner Spil nyheder

Xbox-brugere får ny hjemmeskærm

-

Microsoft udruller en ny Home-oplevelse til alle Xbox Series X|S og Xbox One-konsoller

Den nye ‘Xbox Home’ hjemmeskærm er designet ud fra feedback fra spillere og gør det lettere at opdage nye spil, genopdage spil, du allerede elsker, oprette forbindelse til fællesskaber og skabe en mere personlig oplevelse.

Annonce:

 

 

De primære nyheder i den nye hjemmeskærm

1: Gør det nemt at gå til dit bibliotek, Microsoft Store, Xbox Game Pass, Søg og Indstillinger i toppen af din Home ved at introducere en hurtig adgangsmenu.

2: Skaber mere plads til din personlige baggrund ved at forenkle layoutet og placere de spil, du har spillet for nylig, samt andet indhold og apps nederst på skærmen.

3: Tilføjer en mulighed for at ændre din baggrund, så den matcher det spil, du fremhæver på listen over senest spillede spil.

4: Forbedrer spilopdagelsen ved at introducere lister over spil, der er kurateret og tilpasset til dig.

5: Giver dig mulighed for at tilpasse din oplevelse ved at fastgøre dine yndlingsspil, kuraterede grupper og systemgrupper som Quick Resume til Home.

6: Hjælper dig med at finde ud af, hvad der sker i dit fællesskab gennem den opdaterede række med venner og fællesskabsopdateringer.

7: Viser dig, hvilke medieapps og hvilket indhold der er tilgængeligt for dig via et Watch & Listen-spotlight og en liste over underholdningsapps.

 

 

Sådan prøver du den nye Home UI på din Xbox

Microsoft ruller i øjeblikket den nye Home-oplevelse ud til en del af alle Xbox-konsoller, men ikke alle i første omgang.

Det betyder, at nogle Xbox-brugere kommer til at vente et par uger på at få fingrene i den. Man kan dog være sikker på, at den kommer til en konsol nær dig i løbet af de næste par uger.

Når du ser det nye Home på din konsol, og du gerne vil tilpasse det til din smag, har Microsoft udgivet denne guide (på engelsk)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.