Forside Nyheder

Sony sætter prisen ned på PlayStation 5: Køb den nu til en specialpris!

-

Er du en af de mange spilentusiaster, der har drømt om at få fingrene i den eftertragtede PlayStation 5 konsol? Så er der godt nyt! Nu har du nemlig chancen for at eje en, og endda til en lavere pris end normalt.

Sony har annonceret en midlertidig nedsættelse af prisen på PlayStation 5-modellen med disk. Til dem, der måske ikke har fulgt med i prisudviklingen, var den vejledende pris ved lanceringen 4.199 kroner. Ikke desto mindre har mange forhandlere, som følge af den store efterspørgsel, solgt den til priser mellem 4.300 og 4.600 kroner.

Annonce:

Men i en kort periode, nemlig indtil 27. august 2023 klokken 23.59, kan konsollen erhverves for kun 3.799 kroner. Ja, du læste rigtigt: PlayStation 5 med disk er nu, i denne aktion, billigere nogle steder end modellen uden disk.

 

(Foto: Sony)

Dette tilbud gælder hos enkelte udvalgte forhandlere, heriblandt store navne som Elgiganten, Bilka og Power.

Med den reducerede pris er det forventet, at lagerbeholdningen vil blive solgt hurtigt, så interesserede købere opfordres til at handle hurtigt. F.eks. hos Power er der kun 500 stk. til salg til den nedsatte pris.

Du kan se bedste dagspris på PS5 her.

Annonce:
Forrige artikelDobbelt-nostalgi: Fans laver PS1-agtigt ’Twin Peaks’-spil
Næste artikelSamsung driller Apple igen: Én Fold kræver to iPhones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.