Forside Nyheder

TV 2 Play advarer om at benytte fremmed hjælp til opsigelse

-

Advarsel: Pas på udenlandske tjenester, der tilbyder opsigelseshjælp for TV 2 Play mod gebyr

TV 2 ønsker at advare sine kunder om visse udenlandske websites, som tilbyder at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer. Det fortæller TV 2 i en udmelding.

Sider som bymetis.dk og xpendy.com fremtræder som hjælpsomme tjenester, der ved hjælp af en formular sender et opsigelsesbrev til TV 2 Play på kundens vegne.

Annonce:

Men brugere bør tænke sig om to gange, før de benytter disse tjenester. Efter udfyldelse af formularen kan det nemlig vise sig at være en bekostelig affære. Når opsigelsesbrevet er sendt til TV 2 Play, vil disse virksomheder sende en faktura på mellem 200 og 300 kr. til kunden via e-mail.

“Hvis du har brug for at opsige dit TV 2 Play abonnement, anbefaler vi dig altid kun at vælge den opsigelsesformular, som findes inde på TV 2s hjemmeside”, lyder det fra TV 2

Skulle du have behov for at opsige dit abonnement, anbefales det kraftigt at benytte TV 2s officielle opsigelsesformular, der findes på Mit TV 2.

For mere detaljeret information og en step-for-step guide til, hvordan du opsiger dit TV 2 Play-abonnement, kan du besøge denne side

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.