Forside Nyheder

Tiltag mod kontodeling virker: Netflix igen i vækst

-
Foto: Shutterstock.com

Netflix takler både tiltag mod kontodeling, øgede priser og strejken i Hollywood

Til trods for strejker i Hollywood, annoncerede prisstigninger og tiltag mod kontodeling, så har Netflix præsteret en imponerende stigning i antallet af abonnenter og aktiekurs. Med næsten 9 millioner nye abonnenter i tredje kvartal, der overgik Wall Street-analytikernes forventninger, steg streaminggigantens aktier med 13%. Denne bølge af nytilkomne abonnenter har øget Netflix’s samlede abonnentbase til 247 millioner globalt. Det skriver Reuters

Prisstigninger i abonnementerne i USA, Storbritannien og Frankrig har ikke haft en afskrækkende effekt på kunderne. Tværtimod har selskabet oplevet sin stærkeste kvartalsvise stigning i abonnementer siden starten af pandemien i 2020. Den amerikanske pris på Netflix’s premium reklamefri plan er blevet forhøjet med $3 til $22,99 pr. måned, men kunderne strømmer stadig til.

Annonce:

Ted Sarandos, med-CEO for Netflix, udtrykte sin tilfredshed med virksomhedens brede og varierede programudvalg, som fortsat tiltrækker et globalt publikum, selv midt i industrielle spændinger. Netflix har fastholdt et stærkt fodspor trods arbejdsmarkedsproblemer i Hollywood, delvis på grund af sin omfattende internationale produktion.

Med reference til det populære tv-show “Suits” og live-action adaptationen af den japanske manga-serie “One Piece” som eksempler, fremhæver Sarandos selskabets evne til at navigere gennem usikre tider med et rigt og dybt indholdsbibliotek.

Paolo Pescatore, analytiker hos PP Foresight, roste også Netflix for dets robuste vækst, og betegnede det som et klart tegn på effektiviteten af selskabets nylige tiltag for at bekæmpe deling af adgangskoder og bevæge sig ind på reklameområdet.

Med en stærk global abonnentbase, som nu omfatter mere end 247 millioner medlemmer, og 70% af disse befinder sig uden for USA, fortsætter Netflix med at dominere streaminglandskabet globalt. Strejkerne i Hollywood har dog tvunget dem til en revurdering af indholdsudgifterne på $13 milliarder i 2023.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.