Forside Indhold og distribution Biograf

Nordisk Film ser positivt på biografabonnement

-
Foto: Nordisk Film Biografer

Et forsøg med et abonnement med fri adgang til biffen for 199/måned har foreløbig været en succes

Nordisk Film Biografer, en del af Egmont-gruppen, har siden 2021 testet et månedligt biografabonnement i deres filial i Aalborg Kennedy. Abonnementet, kaldet Bioplus Unlimited, koster 199 kr. om måneden og giver fri adgang til alle film på premierekalenderen samt 20 % rabat til en ledsager. Casper Bonavent, administrerende direktør i Nordisk Film Biografer, fortæller til Kulturmonitor, at omkring hver tiende biografgæst benytter sig af dette tilbud.

Annonce:

Data fra selskabet viser, at abonnementsmodellen ikke kun løfter interessen for store blockbusterfilm, men også for mindre titler. Abonnenter bliver mere engagerede i filmprogrammet og har mulighed for at udforske forskellige genrer og titler, som de ellers måske ikke ville se. Bonavent nævner også, at abonnenterne ofte ser de samme film flere gange og bringer ledsagere med, hvilket øger biografens samlede besøgstal.

Selvom der ikke er oplyst præcise tal for antallet af abonnenter, og det endnu ikke er besluttet, om modellen skal udrulles til andre biografer, betragter Bonavent erfaringerne fra Aalborg som positive. Han mener, at en abonnementsmodel kan være en bæredygtig forretningsmodel for både biografen, værdikæden og gæsterne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.