Forside Nyheder

Nu er Disney+ blevet både dyrere og billigere

-

Nu er det muligt at se Disney+ med reklamer i Danmark, samtidig med at det store abonnement er blevet dyrere

Disney+ er i dag blevet både billigere bliver dyrere. Det abonnement som tidligere kostede 79 kr/måned er omdøbt til Premium og er steget til 109 kr/måned, og så er der kommet to nye abonnementer:

Annonce:
  • Standard til kr. 79/måned
  • Standard med reklamer til kr. 49/måned

Standard-abonnementerne vil være i en lavere kvalitet med op til HD-kvalitet og ingen Dolby Atmos.

“I dag tager vi det næste skridt i udviklingen af Disney+ med et mere fleksibelt tilbud, som blandt andet inkluderer et abonnement med reklamer til en meget konkurrencedygtig pris. For første gang nogensinde kan du få adgang til hele vores bibliotek, herunder prisvindende tv-serier som The Bear, Disney+ originals som The Kardashians og storfilm som Den lille havfrue, for kun 49 kr. om måneden. Junior-tilstand, for vores yngste seere, vil altid være reklamefri. Samtidig er der to fuldstændig reklamefri alternativer i Standard og Premium for seere, der foretrækker det. Jeg er glad og stolt over vores nye tilbud til det danske marked”, fortæller Hans van Rijn, adm. direktør, The Walt Disney Company Nordic & Baltic, i en udmelding.

Abonnementerne på Disney+ er herefter:

 

Se også

Medie: Sådan er reklamerne på Disney+

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.