Forside Indhold og distribution Biograf

Nordisk Film fejrer Store Biografdag med 60 kr/billet

-
Foto: Nordisk Film Biografer

Søndag d. 5. november slår alle Nordisk Films Biografer dørene op til en rabatdag

November byder på filmoplevelser i Nordisk Film Biografer med rabat. På denne dag, kendt som Store Biografdag, bliver alle billetter solgt til den faste pris af 60 kroner.
Filmelskere kan dykke ned i et bredt udvalg af aktuelle film. Uanset om det er dramafilmen “Killers of the Flower Moon”, animationsfilmen “Trolls 3”, eller andre populære titler som “Bastarden”, “Paw Patrol 2” og “Five Nights at Freddy’s”, vil prisen være den samme.

“Den Store Biografdag er efterhånden blevet en tradition i vores biografer, som mange af vores gæster ser frem til,” siger Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer i en udmelding, og fortsætter: “Vores biografchefer og deres medarbejdere i samtlige 23 biografer landet over glæder sig hvert år til at slå dørene op for de mange gæster, som kommer hos os på dagen.”

Annonce:

Nordisk Film Biografer lancerede Store Biografdag som en måde at takke deres gæster og samtidig tiltrække dem, der måske ikke så ofte besøger biografen. Med en pris som 60 kroner per billet er det en oplagt mulighed for at samle venner og familie til en dag i biografens tegn.

For dem, der allerede nu ønsker at planlægge deres biograftur, er billetterne tilgængelige på nfbio.dk samt direkte ved biografernes billetluger. Med det forventede rush anbefales det at bestille billetter i god tid, der er allerede kø for at komme ind på deres hjemmeside.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.