Forside CES * CES 2024

CES: JBL udvider Live TWS 3-serien med nyt smart opladningsetui

-

JBL introducerer et nyt smart opladningsetui til deres JBL Live TWS 3-serie. Dette nye tilbehør er designet til at forbedre brugeroplevelsen ved at tilbyde en mere effektiv og bekvem måde at oplade øretelefonerne på.

Det smarte opladningsetui til JBL Live TWS 3-serien er en del af JBL’s fortsatte bestræbelser på at levere højkvalitets lydprodukter og tilbehør, der passer til moderne livsstil, gaming og sport. JBL, kendt for sin fremragende lydkvalitet og innovative produktdesign, har i over 75 år været en pioner i lydindustrien.

 

Annonce:

JBL’s første Smart Charging Case giver forbrugerne fuld kontrol over næsten alle funktioner i realtid uden at skulle forbinde til en mobil enhed eller bruge JBL Headphones App’en. Live-serien udvider den ægte trådløse oplevelse ud over lyden og gør den mere tilgængelig med blot et tryk på den 1,45-tommer LED-touchskærm. Uanset om man færdes i byen eller lytter til musik derhjemme, giver True Adaptive Noise Cancelling brugerne mulighed for at optimere deres lydoplevelse med Ear Canal Test i den dedikerede JBL Headphones-app, som sikrer en skræddersyet lydoplevelse.

Udstyret med Hi-Res Audio Wirelessly og JBL Signature Sound samt Bluetooth 5.3 med LE (Low Energy), kan brugerne nyde stabile multipoint-forbindelser sammen med forbedret og forlænget batterilevetid. Serien er tilgængelig i fire nye farver – lilla, blå, sølv og sort – og tilbyder brugerne både stil og holdbarhed med IP55 vandtæt vurdering.

JBL Live TWS 3-serien vil være tilgængelig på JBL.com til 1.499 kr. fra juni 2024.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.