Forside * Featured

Philips Hue nyheder

-
Philips Hue Dymera

Signify introducerer nye Philips Hue lamper og tilbehør

Væglampen Philips Hue Dymera kombinerer funktionalitet og æstetik, og giver brugeren mulighed for at styre lysretningen både op og ned. Dens elegante sorte design gør den velegnet til både inden- og udendørs brug, og den kan oplyse større områder med varierende farvetemperaturer. Med Philips Hue appen kan brugeren justere lysstyrken og farven individuelt, og vælge scener fra et scenegalleri.

Philips Hue pendelophæng
Philips Hue pendelophæng

Det nye Philips Hue pendelophæng er skabt til at supplere Philips Hue Filament-pærerne. Dets ledning og fatning kan nemt installeres over et bord eller i et hjørne, og skaber et unikt udtryk, især hvis flere hænges sammen. Pendelophænget fås i både sort og hvid, og i to størrelser, tilpasset ethvert hjem. De 3D-printede dele er fremstillet af 55 % biobaseret materiale.

Annonce:
Philips Hue Perifo-stik
Philips Hue Perifo-stik

De nye Philips Hue Perifo-stik tilbyder større fleksibilitet til lofts- og vægbelysning. Med Philips Hue Perifo T-stik kan skinnerne føres i tre retninger, hvilket muliggør smart skinnebelysning i hele rummet. Philips Hue Perifo fleksibelt stik giver fuldstændig formfleksibilitet, hvilket tillader skinnerne at følge alle retninger og kurver. Stikkene fås i både sort og hvid.

Philips Hue Secure-startsæt

Philips Hue Secure-startsættet og projektøren med kamera er nu tilgængelige. Secure-startsættet er designet til inden- og udendørs brug og tilbyder et komplet udvalg af smart-home-sikkerhedsfunktioner. Det indeholder et kamera, to kontaktsensorer, to pærer og en Philips Hue Bridge. Projektøren med kamera, specielt designet til udendørs brug, kombinerer Philips Hue-systemets funktioner og tillader overvågning af udendørs områder.

Endelig arbejder Philips Hue på at tilføje nye funktioner til Philips Hue-appens sikkerhedscenter i første halvdel af 2024. Disse omfatter forbedrede sikkerhedsnotifikationer, en tidslinje samt automatiske lys- og lydalarmer ved bevægelsesdetektion. Philips Hue planlægger også integration med Amazon Alexa og Google Home for Philips Hue Secure-systemet.

 

Philips Hue Secure floodlight camera

 

Pris og tilgængelighed

  • Philips Hue Dymera væglampe (fra 27/2) kr. 1.649,-
  • Philips Hue pendelophæng i sort eller hvid (fra februar) kr. 449,- (str. M) og kr. 529,- (str. L)
  • Philips Hue Perifo flexible connector (fra 6/2 og T-connector fra Q1 2024) kr. 269,-
  • Philips Hue Secure starter kit (fra 23/1) kr. 2.989,-
  • Philips Hue Secure floodlight camera (fra 23/1) kr. 2.619,-

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.