Forside * Nyheder

Elgiganten åbner i Frederikshavn den 1. marts

-
Elgiganten Frederikshavn. Foto: Elgiganten

Elgiganten slår snart dørene op til deres nye 2000 kvm store varehus i Frederikshavn

Elgiganten åbner nyt varehus i Frederikshavn fredag den 1. marts kl. 07.00. Her vil borgmester Birgit Hansen og Elgigantens direktør, Peder Stedal, vil klippe snoren og invitere kunderne ind. Der loves attraktive åbningstilbud til de fremmødte.

Varehuset har arbejdet hårdt op til åbningen for at sikre en god kundeoplevelse. “Vores beliggenhed vil tiltrække kunder med vores varierede sortiment og tilbud,” siger Peder Stedal. Varehuset, der dækker 2.000 kvadratmeter, vil tilbyde alt fra elektronik til gaming-udstyr.

Annonce:

Elgiganten ønsker også at betjene erhvervskunder med et bredt udvalg af produkter og tjenester, herunder kreditmuligheder og hurtig afhentning.

Under åbningsweekenden vil kunderne kunne nyde særlige tilbud, morgenmad, kaffe, samt deltage i konkurrencer med præmier. Martin Hansson, varehuschef, understreger varehusets store udvalg og det engagerede personale klar til at yde service og rådgivning.

Åbningstiderne er fredag fra kl. 7-20, lørdag og søndag fra kl. 10-17. Varehuset ligger på Hjørringvej 161B (se på kort).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.