Forside * Featured

Hollandske myndigheder stopper salg af Babboe ladcykler på grund af sikkerhedsrisici

-
foto: El ladcykel Babboe Curve Mountain – Babboe.dk

Hollandske myndigheder har beordret ladcykelproducenten Babboe til øjeblikkeligt at indstille salget af deres populære ladcykler. Denne beslutning kommer efter opdagelsen af, hvad der beskrives som “en alvorlig sikkerhedsrisiko” forbundet med virksomhedens produkter.

Den hollandske forbrugersikkerhedsmyndighed, NVWA, har også opfordret virksomheden til at tilbagekalde de pågældende ladcykler.

NVWA’s bekymringer opstod i slutningen af 2023, da de modtog flere rapporter om defekte “kasser” på Babboe ladcykler. Disse kasser, som ofte bruges til at transportere børn, blev rapporteret at have alvorlige svagheder, hvilket potentielt kunne medføre, at børn faldt ud, hvis de gik i stykker under brug. Efterfølgende undersøgelser foretaget af NVWA bekræftede, at ladcyklerne udgjorde en betydelig sikkerhedsrisiko for brugerne.

Annonce:

Forbrugerne, især forældre der har investeret i Babboe ladcykler for at transportere deres børn på en miljøvenlig måde, er blevet stærkt opfordret til øjeblikkeligt at stoppe brugen af disse cykler, indtil yderligere undersøgelser er gennemført, og de nødvendige foranstaltninger er truffet for at sikre deres sikkerhed.

Det omfatter følgende modeller:
  • Babboe City/ City-E/ City Mountain
  • Babboe Curve/ Curve-E/ Curve Mountain
  • Babboe Big/Big-E
  • Babboe Dog/ Dog-E
  • Babboe Max-E
  • Babboe Mini-E/Mini Mountain
  • Babboe Pro Trike/ Trike-E/ Trike XL
  • Babboe Carve-E/ Carve Mountain

 

Stopper også i Danmark

Også i Danmark har Babboe nu valgt at stoppe salget af de populære ladcykler, og på deres hjemmeside har de lagt følgende tekst op.

Er man allerede ejer af en af de ovenstående modeller kan man få svar på eventuelle spørgsmål hos Babboe i Danmark på [email protected] eller på telefon 81 75 90 90.

Babboe står nu over for en stor udfordring. Virksomheden skal ikke alene håndtere de øjeblikkelige konsekvenser af myndighedernes beslutning, men også arbejde hurtigt for at identificere og afhjælpe de underliggende sikkerhedsproblemer i deres produkter. Dette kan involvere eventuelle tilbagekaldelser og tekniske justeringer for at sikre, at cyklerne lever op til de sikkerhedskrav, der er nødvendige for at beskytte forbrugerne, især de yngste.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.