Forside * Featured

TEST: OnePlus Buds 3 – Trådløse in-ears med imponerende lyd til under 800 kr.

-

OnePlus Buds 3 er et billigt sæt in-ear hovedtelefoner, der lever forbavsende god lyd i forhold til prisen. Så er du på jagt efter et par in-ears der ikke må koste en formue, så læs med her.

Vi har lige testet OnePlus 12, og er du på jagt efter et par trådløse in-ear hovedtelefoner med adaptiv støjreduktion som ikke koster en herregård, så har OnePlus lanceret OnePlus Buds 3, som koster 799,- . 

Vi har testet de nye in-ears, og her er hvad vi synes.

Annonce:

 

Udpakning, design og installation

OnePlus Buds 3 kommer i en lille æske, der udover hovedtelefonerne indeholder et etui, silikonepropper i forskellige størrelser, og et USB-A -> USB-C opladningskabel, og et par små manualer.

Designet ligner det vi har set før fra både OnePlus og Apple. Det er et elegant design jeg personligt godt kan lide. De er lavet i hård plast, men ligner chrome, og fås i farverne “Metalic Grey” og “Splendid Blue”. Modellen vi testede var den blå, og den var super elegant at se på.

 

På stængerne på Buds 3 er der en aflang touch sensor som bruges til at skifte nummer, skrue op og ned for lyden og skifte støjreduktionstilstand. Det fungerer rigtigt godt. Der er en introduktion til de forskellige funktioner når du forbinder OnePlus Buds 3 til HeyMelody app’en, og den kan med fordel køres igennem så man ved hvordan man betjener musikken uden at skulle have telefonen frem.

Jeg har under testen som har taget nogle dage ikke haft problemer med hvordan de sidder i ørene, og de monterede silikone propper der sad på fra fabrikken passede fint i mine ører, ellers er der andre størrelser med som man kan prøve.

Du får High-res LHDC 5 / AAC / SBC codec understøttelse, og forbindelsen er Bluetooth 5.3, og rækkevidden er fint 10 meter. Og så har du HFP, A2DP, AVRCP protokol understøttelse, og så understøtter den Google Fast Pair som jeg testede på Google Pixel 8 Pro.

Jeg testede OnePlus Buds 3 på Google Pixel 8 Pro og iPhone 15 Pro Max.

 

Hvordan lyder OnePlus Buds 3?

Jeg er ret imponeret over hvordan OnePlus Buds 3 lyder. De har både en klar diskant og en OK bas. Lige da jeg fik dem på synes jeg at diskanten var lidt for skinger til mig, men det kunne jeg løse ved at sætte EQ setting i HeyMelody App’en som jeg fortæller mere om senere i anmeldelsen.

Jeg testede OnePlus Buds 3 med min sædvanlige samling af forskellig musik fra bl.a. Andreas Vollenweider, Mike Oldfield osv. Og uanset hvad jeg smed efter dem lød de faktisk rigtigt godt ud fra prisen. Det er klart, at køber du et sæt Apple, Sony eller Panasonic til omkring 3 gange prisen får du bedre lyd, men jeg mener virkeligt at du får en virkeligt god lyd på farten med OnePlus Buds 3.

Den adaptive støjreduktion fungerer også godt, og kan filtrere op til 49db støj væk. Der er flere forskellige niveauer du kan sætte den aktive støjreduktion til, og jeg valgte deres “Smart” setting hvor den selv omstiller sig til om du er ude i trafik eller sidder hjemme i stuen og bruger dem. Jeg oplevede ikke problemer med vindstøj, og det har ellers blæst rigeligt mens jeg testede dem.

Jeg prøvede også med video, og med OnePlus Buds 3 var der ikke en mærkbar forsinkelse mellem lyd og billede.

Det blev dog af mine omgivelser bemærket at de kunne høre hvad jeg lyttede til, og det er de ikke vandt til at kunne på andre modeller jeg har testet.

Men uanset, så er det virkelig god lyd du får med OnePlus Buds 3, især når man tænker på at man kun har kastet 799,- på bordet for dem. Så lyden er klart godkendt.

 

Husk at installere HeyMelody App’en

OnePlus bruger app’en HeyMelody, og den findes til både Android og iOS, og den bør man installere. Udover du kan sætte hovedtelefonerne op, så de passer til netop dig, så er det også med HeyMelody app’en at man kan firmware-opdatere sine hovedtelefoner hvis der kommer rettelser eller nye funktioner. Og netop til Buds 3 var der en firmware opdatering klar da jeg installerede app’en.

I app’en kan man også sætte sine preferencer for lyd, ligesom man kan træne hovedtelefonerne til sine ører. Det er intuitivt og let at sætte op. Så hus endeligt at installere HeyMelody App’en. Også selvom du ikke kommer til at bruge den så meget når du først har sat dine Buds 3 op.

 

Rigtig god batteritid

OnePlus Buds 3 kommer med imponerende 6,5 timer med ANC slået til og 10 timer uden støjreduktion. Oven i det har du yderligere batteritid i etuiet, så du samlet set kan ende helt op på 44 timers bateritid, så også her får man en virkelig god ydelse.

Du får ikke trådløs opladning, så husk at have et USB-C kabel med, hvis du får brug for at oplade etui og hovedtelefoner. Det kan til gengæld gøres lynhurtigt – På 10 minutter får du 7 timers batteritid.

Så du får virkeligt en god batteritid med Buds 3.

 

Konklusion

OnePlus Buds 3 er virkeligt et godt køb. Du får god lyd, imponerende batteritid og et elegant design for 799,- kr.

De sidder godt i øret, og er lette at sætte op, så er du på jagt efter et sæt in-ears med adaptiv støjreduktion, og ikke vil betale alt for meget for dem, bør du have OnePlus Buds 3 med i dine overvejelser. Især hvis du er på en Android model.

OnePlus Buds 3 er virkeligt et godt køb til prisen.

 

Pris og levering

OnePlus Buds 3 kommer i farverne “Metalic Grey” og “Splendid Blue”, og kan forudbestilles nu. De koster 799,- DKK.

De kan bestilles fra OnePlus hjemmeside, og kommer også hos forskellige forhandlere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.