Forside * Nyheder

Usikkerhed om danske apps på nye Panasonic smart tv

-
Panasonic MX800 fra 2023 med Fire TV

I år skifter Panasonic til Amazon Fire TV på deres OLED TV, men det vides endnu ikke hvordan understøttelsen af danske/nordiske apps bliver

Panasonic er ved at skifte væk fra deres nuværende eget smart tv og over til Amazon Fire TV. Første tv-model med Fire TV hed MX800, og den udkom sidste år og blev distribueret gennem udvalgte forhandlere.

I år kommer Panasonics OLED TV med Fire TV. Det er modelserierne Z93A og Z95A, og FlatpanelsDK har spurgt Panasonic hvordan det ser ud med danske/nordiske tv-apps til det system.

Annonce:

Se også: Panasonic lancerer OLED TV flagskibe med Fire TV

Spørgsmålet om tv-apps på Fire TV lød:

“Kan Panasonic udtale sig om planer for Viaplay, DRTV, TV 2 Play osv?”

Svar: “FireTV-teamet er i kontakt med app-udbyderne. Men generelt er det app-udbydernes beslutning, om de tilbyder apps til en smart TV platform”.

Så endnu er der intet konkret om hvilke tjenester fra Danmark og det øvrige Norden som måtte blive tilgængelig gennem smart tv på de nye Panasonic OLED TV og kommende tv-modeller med Fire TV.

Andre spørgsmål som Flatpanels DK fik svar på var at Fire TV kommer på flere europæiske sprog. og at platformen kan vise reklamer, både internationale og lokale reklamer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.