Forside CES * CES 2024

Panasonic lancerer OLED TV flagskibe med Fire TV

-

I dag annoncerer Panasonic lanceringen af to nye flagskibs OLED-tv’er for 2024, Z95A (65” og 55”) og Z93A (77”)

På CES-udstillingen har Panasonic netop løftet sløret for årets tv-nyheder indenfor deres flagskibs OLED TV-serie. TV’er der introducerer en ny måde at opdage og nyde indhold på, takket være integrationen af Fire TV. Med en personliggjort hjemmeskærm samler de streamingtjenester, apps, livekanaler og skræddersyede anbefalinger.

Annonce:

Nyhederne er modellerne Z95A (tilgængelig i størrelserne 65” og 55”) og Z93A (77”). Disse avancerede TV’er skiller sig ud med deres integration af Fire TV, hvilket bringer en personliggjort hjemmeskærm der kombinerer streamingtjenester, apps og livekanaler med skræddersyede anbefalinger. Med denne nye tilgang ønsker Panasonic at revolutionere måden, hvorpå indhold opdages og nydes.

De nye modeller, Z95A og Z93A, byder på overlegen billed- og lydkvalitet. Dette opnås gennem et nyt chipset og en lysere skærm. Dolby Vision IQ Precision teknologien sikrer fremragende billedforbedringer og lysstyrke, mens 360 Soundscape Pro lydsystemet, fintunet af Technics, leverer en omsluttende 3D-surround lyd.

For gamere er disse TV’er et stort skridt fremad. De tilbyder en opdateringsfrekvens på 144Hz, hvilket sikrer levende og responsivt gameplay. Dette er især en fordel for spil, der kræver hurtig respons og præcis billedgengivelse.

Disse TV’er er også designet til at fungere som centrale knudepunkter for smart home-styring. De er fuldt kompatible med Alexa-aktiverede enheder og tilbyder integration med Apple Home og AirPlay.

Dette betyder, at brugerne kan styre deres TV ved hjælp af Siri, samt streame indhold direkte fra deres Apple-enheder. Den indbyggede Fire TV Ambient Experience forvandler også TV’et til et dynamisk display, når det ikke bruges til at se indhold, hvilket giver mulighed for at vise personlige fotos eller vigtige oplysninger som kalendere og påmindelser.

Teknologisk kombinerer Z95A og Z93A den nye HCX Pro AI Processor MK II med avancerede OLED-paneler – Master OLED Ultimate for Z95A og Master OLED Pro Cinema for Z93A. Disse TV’er er desuden farvetunet af Stefan Sonnenfeld, en anerkendt farvekorrigerer og samarbejdspartner for mange førende filmskabere.

Ud over de fine billedkvaliteter understøtter disse TV’er også avancerede gamingfunktioner. Med “Game Mode Extreme” og Dolby Vision Gaming-support op til 144Hz, er de klar til de nyeste spillekonsoller og PC-spil. Dette sikrer ikke kun bedre billedkvalitet, men også en mere flydende og indlevende spiloplevelse.

Samlet set tilbyder Panasonics Z95A og Z93A OLED TV’er en kombination af ny teknologi og funktioner, designet for at tilbyde en god visuel og interaktiv oplevelse, der appellerer til både filmelskere og gamere.

Pris og tilgængelighed

Hverken pris eller salgsstart er oplyst på nuværende tidspunkt.

 

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.