Forside * Nyheder

FC Barcelona lancerer gratis streamingtjeneste

-
Foto: recordere.dk

FC Barcelona lancerer OTT-platformen Barça One

FC Barcelona er på trapperne med egen streamingtjeneste som har fået navnet Barça One. Det er en gratis reklamebetalt OTT-tjeneste der vil kunne ses verden over. Her lokker de fans med topkvalitetsindhold med et Barça-tema.

Barça One vil begynde at sende i de kommende uger. Den gratis tjeneste vil være baseret på reklamer og kræver ikke registrering, men der vil også være mulighed for at betale for at se indholdet uden reklamer. Medlemmer af FC Barcelona vil få den reklamefri version gratis.

Annonce:

I begyndelsen vil der være omkring 1.500 timers indhold fra FC Barcelonas arkiver. Det er kampe, shows, rapporter, historisk indhold osv. samt et nyt udvalg af programmer med de frisk Barça-indhold, herunder live-udsendelser, pressekonferencer, originalt indhold og meget mere.

Det første eksklusive indhold på Barça One vil være “Origins | Araujo”, en dokumentarfilm om uruguayaneren Ronald Araujo vej til berømmelse.

Det 40-minutters program udforsker rodene til den uruguayanske forsvarsspiller, herunder et besøg i hans hjemland Rivera, og undersøger dybtgående spillerens familie, personlige og professionelle baggrund og de måder, de har påvirket hans karriere på. Det var på ingen måde en let rejse til stjernestatus hos FC Barcelona, med en række udfordringer, der skulle overvindes undervejs. “Origins | Araujo” indeholder interviews med de mennesker, der kender Araujo bedst og har påvirket hans liv mest, indtil hans ankomst til den catalanske hovedstad i 2018.

Når tjenesten åbner kan der ses med her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.