Forside * Featured

iRobot klar med Roomba Combo Essential med moppefunktion og smart teknologi

-

iRobot er klar med Roomba Combo Essential. Denne nyankomne er designet til at imødekomme moderne husholdningers behov for en mere effektiv og brugervenlig rengøringsløsning.

Til en overkommelig pris på DKK 2.249,- tilbyder denne robot en 2-i-1 løsning, der kombinerer støvsugning og gulvmopning, alt sammen i en slank hvid model, der elegant blander sig med hjemmets øvrige interiør.

Annonce:

Med introduktionen af Roomba Combo Essential tager iRobot et afgørende skridt videre fra den populære Roomba 600-serie. Denne nye model er ikke kun en støvsuger; den byder også på en integreret moppefunktion. Med en 18 gange højere sugestyrke end sine forgængere sikrer Roomba Combo Essential en dybdegående rengøring af både tæpper og hårde gulve. Robotstøvsugeren er desuden udstyret med intelligent navigation, der sikrer effektiv og systematisk rengøring af hele hjemmet.

 

Barry Schliesmann, Chief Product Officer hos iRobot, udtaler i en pressemeddelelse til recordere.dk: “Vores mål med at skabe Roomba var at gøre rengøring så ubesværet som muligt. Roomba Combo Essential er kulminationen på over 20 års innovation og dedikation, og vi er stolte over at kunne tilbyde en robot, der ikke alene forbedrer rengøringen men også gør det tilgængeligt for enhver.”

Roomba Combo Essential er intelligent designet til at opfylde de skiftende behov i moderne hjem. Med iRobot OS kan brugerne nemt tilpasse rengøringsrutiner, vælge mellem forskellige sugestyrkeniveauer og væskemængdeindstillinger, og endda planlægge rengøring, når de ikke er hjemme. Denne tilpasning sikrer, at hvert hjørne af hjemmet bliver upåklageligt rent, uden at det kræver ekstra indsats fra beboernes side.

 

Dertil kommer, at Roomba Combo Essential lover en problemfri oplevelse med sin intuitive iRobot Home-app. Gennem appen kan brugerne nemt starte rengøring, indstille præferencer, og få adgang til detaljerede Clean Map-rapporter, der viser præcis, hvor og hvor længe robotten har rengjort.

Tilgængelig fra starten af maj 2024 til 2.249,-

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.