Forside * Featured

Billedlæk: Her er Sonos’ hovedtelefoner

-

Navnet er Sonos Ace, og der er en hel masse knapper på dem, som fans nu kan begynde at gætte om.

Der var engang, hvor der kun var få producenter af hifi-udstyr, og kun nogle enkelte af dem lavede hovedtelefoner. Men i dag virker det som om om alle firmaer med to elektroteknikere i baglokalet skal have hovedtelefoner eller trådløse øretelefoner i sortimentet.

Annonce:

Udvalget er næsten overvældende. Og alligevel er der visse hovedtelefon-lanceringer, der påkalder sig mere opmærksomhed end andre. En sådan er den meget længe ventede lancering af kraniekogler fra pionererne indenfor trådløse højttalersystemer til hjemmet: Sonos.

Vi har hørt om Sonos’ hovedtelefoner gennem længere tid, og firmaet har endda selv talt dem op som et produkt, der forventes at begunstige bundlinjen ganske pænt. Det er nemlig ingen hemmelighed, at Sonos har mærket en afmatning på højttalersiden, efter øget konkurrence og inflation har gjort salget lidt langsommere.

Det har heller ikke været nogen hemmelighed, at Sonos forventede at lancere hovedtelefonerne i næste måned. Men derudover har det været småt med detaljerne, når det gælder den længe ventede model.

Lækket af reservedels-partner

Nu ved vi lidt mere, for eksempel, hvordan de ser ud. Den hollandske leverandør af dele til Sonos, Schuurman, er kommet til at lække nogle billeder af hovedtelefonerne lidt før tid. Og den slags spreder sig naturligvis hurtigt over nettets mange tech-websites.

Foto: Schuurman

Dermed har vi også fået et navn på hovedtelefonerne, der hedder Sonos Ace. Og så kan gætteriet ellers gå i gang. Billederne afslører nemlig en række knapper, som nysgerrige Sonos-fans nu kan begynde at undersøge og måske gætte funktionaliteten af.

Schuurman tilbyder blandt andet nye puder til hovedtelefonerne, så vi ved da, at disse kan skiftes ud. Og så vi også, at prisen formentlig kommer til at ligge på omkring 400 Euro, eller cirka 3.000 kroner.

Ifølge rygterne skulle Sonos Ace kunne integreres med hele Sonos-økosystemet, så du f.eks. trådløst kan hive lyden fra Arc eller Beam over i dem, når du gerne vil se en højlydt actionfilm efter familien er gået i seng.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.