VIDEO: Er i klar til Beverly Hills Cop: Axel F?

-

Axel Foley er tilbage den 3. juli, kun på Netflix. Se traileren her…

I 2024 genoptager Eddie Murphy en af sine mest ikoniske roller som Axel Foley i “Beverly Hills Cop: Axel F”, hvilket markerer den fjerde film i den populære “Beverly Hills Cop”-serie. Denne nye film bringer Foley tilbage til de luksuriøse og farlige gader i Beverly Hills, hvor han sammen med sin datter (spillet af Taylour Paige) og en ny partner (Joseph Gordon-Levitt) afslører en kriminel sammensværgelse, der truer hans datters liv.

Den nye film lover at blande klassisk Axel Foley-humor med en frisk og spændende handling. Eddie Murphy har tidligere udtalt sin begejstring for at vende tilbage til en mere gadevendt, arbejdsklasse karakter, som han ikke har portrætteret i mange år.

Annonce:

“Beverly Hills Cop: Axel F” er instrueret af Mark Molloy og manuskriptet er skrevet af Will Beall, Tom Gormican og Kevin Etten. Filmen byder også på tilbagevendende skuespillere som Judge Reinhold og John Ashton fra den oprindelige film fra 1984, og nytilkomne som Kevin Bacon.

Filmen blev først annonceret tilbage i 2019, og efter flere forsinkelser, herunder på grund af COVID-19-pandemien, begyndte hovedoptagelserne i august 2022 i Californien. Med sin planlagte premiere på Netflix i sommeren 2024, forventes “Beverly Hills Cop: Axel F” at tiltrække både nye seere og fans af de oprindelige film.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.