Forside Nyheder

Warner Bros vil udgive på DivX


Warner Bros har indgået en aftale med DivX, som åbner mulighed for online distribution og salg af Warner Bros titler.


Aftalen inkluderer både kommende titler og hele bagkataloget, både film og tv-programmer.


Alle udgivelser vil kunne afspilles i DivX certificerede afspillere, på computer, mediaafspillere, DVD, blu-ray og spillekonsoller.


“Brug af det sikre DivX format er helt i tråd med vores strategi for digital distribution”, udtaler Jim Wurthrish, Senior Vice President, Warner Bros. Digital Distribution. Og fortsætter:  “Den synlige kvalitet, sikkerheden og den store udbredelse af DivX formatet giver forbrugerne gode muligheder for at nyde Warner Bros indhold hvornår de vil.”


“Warner Bros tilbyder et stort katalog af højkvalitet indhold, der nydes verden over”, siger Kevin Hell, direktør i DivX, og fortsætter: “Vi er yderst glade for samarbejdet, med at tilbyde denne kvalitet af programmer til DivX afspillerne, fra PC’en, i stuen og på farten.” 


DivX er standard opløsning i dag, men næste år kommer en HD udgave til, DivX-HD. Det betyder at konkurrencen øges til blu-ray formatet.


 


Kilde: DivX

Annonce:
Forrige artikelBryston og Acoustic Zen-arrangement
Næste artikelTV 2 forventer bedre resultat
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.