Forside Nyheder

Testpiloter skal hjælpe YouSee


YouSee danner nyt netværk af test-piloter


YouSee inviterer nu en større kreds af brugere med som testere af nye digitale tjenester. Brugernes erfaringer og tilbagemeldinger skal bruges til at forbedre tjenesterne og videreudvikle nye.


Produktudviklingsdirektør Anders Blauenfeldt forklarer, hvorfor YouSee ønsker at udvide involveringen af brugere før lancering af nye tjenester:


“Bag nye digitale tv-tjenester ligger rigtig meget kompliceret teknik som vi bygger op i disse år. Men herudover er selve kundeoplevelsen af produkterne utrolig vigtig. Hvilken adfærd kan det bringe med sig, når man eksempelvis kan se sidste uges udsendelser direkte på tv-apparatet, eller se tv og film på computeren på helt nye måder? Det kan vi få mere at vide om, hvis vi udvider mulighederne for at teste nogle af tjenesterne blandt et større publikum, inden de lanceres i markedet.”


Alle tilmeldinger ryger i en database over kunder, som kan kontaktes, når nye tv-produkter skal afprøves.


Når de er klar til test, får udvalgte brugere en mail, hvorefter tjenesten i en periode stilles til rådighed for dem. Efterfølgende samler produktudviklerne kundernes erfaringer og kommentarer ind via online spørgeskemaer og bruger dem til at forbedre tjenesten, inden den lanceres til det samlede marked.


I første omgang skal gruppen af YouSee Piloter bruges til at teste nye tjenester på Digitalt kabel-tv, men det kan også blive aktuelt at bruge et sådant panel til nye bredbåndstjenester, markedsføringskampagner og andet.


For at blive testpilot skal man have adgang til tv fra YouSee i hjemmet. Interesserede kan tilmelde sig på www.youseepiloter.dk


 


Kilde: YouSee

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.