Forside Emner Spil fokus

Spilanmeldelse: UFC Undisputed 2010


Spilanmeldelse: UFC Undisputed 2010
 
Denne spilanmeldelse er lavet i samarbejde med sitet low5.dk


Så kom regnen endelig til hovedstaden og gav mig dermed en perfekt mulighed (og undskyldning) til at støve min PS3 af og afprøve nyeste skud i kampsportsgenren, Ultimate Fighting, nærmere bestemt UFC Undisputed 2010 fra THQ.
 
Reglerne i Ultimate Fighting er ret simple da alle spark, slag og diverse fikseringsgreb er tilladt. Det eneste man ikke må, er at bide og prikke modstanderen i øjnene. Kampen foregår i en ottekantet ring, hvor man kæmper i omgange af 3 min. Kampen vindes oftest ved at modstanderen overgiver sig eller bliver decideret knockoutet.


I UFC kan man vælge at kaste sig ud i hurtige exhibition matches, genspille klassiske kampe fra virkelighedens UFC, spille online eller starte sin egen karriere.


Jeg kastede mig frisk ud i karrieredelen og startede med at skabe min helt egen fighter. Efter at have valgt den rigtige højde, drøjde, vægtklasse, hudfarve, frisure, stemme, sejrsdans, kampsportsgren etc., var jeg endelig klar til min første kamp. Min virtuelle træner opfordrede mig til at gennemgå en kort Tutorial, hvilket viste sig at være en god idé.


UFC byder nemlig på et utal af spark, slag, armlåse, benlåse, nedlægningsgreb, kast og diverse variationer af disse og det kræver rigtig megen øvelse for at mestre bare en brøkdel af disse. Så hvis du vil være god til UFC, så skal du forberede dig på en masse timer foran skærmen, hvor du øver kombinationer.


Nu stod jeg endelig i ringen og var klar til at give min modstander nogle tørre tæsk. Grafikken i UFC er flot. Der er en rigtig god følelse med styringen som reagerer hurtigt på dine kommandoer, hvilket jeg finder ekstremt vigtigt i denne type spil, især når man skal parere for modstanderens angreb.Spark og slag ser realistisk ud og giver en god fornemmelse af kampen. At man undervejs kan se, at modstanderen(og dig selv) bliver medtaget af de tæsk de får, giver et god fornemmelse for kampens udvikling. Hvis man fx kan se, at modstanderens højre øjenbryn er ved at flække, ja så kan man med fordel give ham nogle flere slag på præcis det sted.


Efter at have nedlagt første modstander fik jeg mulighed for at blive professionel fighter og har starter karriere delen for alvor. Når man har planlagt sin næste kamp, så får man i ugerne op til denne muligheden for at træne diverse evner, såsom styrke, hastighed og udholdenhed, oplærer nye slag/spark, spare mod andre kæmper, slappe af og restituere og få gode råd af din træner.


Herefter kører din karriere derudaf med nye kampe, mere træning etc. for til sidst at forhåbentlig ende med at blive Ultimate Fighting Champion(UFC)


Plus:
Pæn og flydende grafik, god styring, mange timers indhold, stor karrieredel.


Minus:
lange loadtider, ensformigt.


Konklusion:
UFC Undisputed 2010 er et rigtig godt kampsportsspil. Grafikken og styringen er god og kampene er spændende og visuelle pæne. Hvis man er til kampsportsspil, så kan UFC klart anbefales, da det til dato er det bedste jeg har prøvet. Men som tidligere nævnt, skal man være villig til at bruge mange timer før man mestrer spillet.


Som en lille bonus til ejerne af en PS3, så ligger der 5 rigtige og klassiske UFC kampe på skiven, som man kan se i flot kvalitet for inspiration og underholdning.


Karakter: 80%

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.