Forside Nyheder

Mobilt bredbånd med 4G-hastigheder i hele Danmark

 


Skyline klar med mobilt internet med op til 30 Mbit/s, og lover dækning udenfor byerne.


Skyline lancerer her den 1. februar 2011 mobilt bredbånd med 4G-hastighed. Skyline 4 kalder de produktet, og lover at det fra starten vil være Danmarks bedst dækkende 4G-netværk.


Skyline er klar til at lancere en ny generation mobilt bredbånd med hastigheder op til 30 Mbit/s baseret på den nye 4G-teknologi. Samtidig indgår adgang til et 3G- og 2G-netværk i alle abonnementer som supplement til Skyline4-dækningen. Hele løsningen er bygget ind i ét USB-modem.


”I modsætning til andre 4G mobile bredbåndsløsninger på markedet, dækker Skyline4 også uden for de større byer. Det giver en stor fleksibilitet for vores kunder, der kan tage Skyline4 med rundt i hele landet. De steder hvor Skylines eget net ikke rækker, ryger donglen over på Telenors 3G-net, vel og mærke uden en meromkostning for kunden”, fortæller Skylines salgsdirektør, Jan Bisgaard.
 
30 Mbit/s fås til 249,- kr. pr. md. med et samlet frit dataforbrug på 55 GB. 


 


Pris og tilgængelighed


Skyline4 bliver prissat meget aggressivt. Her per 1. februar vil der være 3 abonnementer:Skyline4 er på gaden den  1. februar, hvor produktet blandt andet fås på Skyline.dk og i Telekædens hen ved 60 butikker landet over.


 


Kilde: Skyline

Annonce:
Forrige artikelGem PlayStation-spillene i skyen
Næste artikelAndroid vipper Symbian af tronen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.