Forside Nyheder

Nexus Q hacket på under 24 timer


 


Selvom alverdens gadgetblogs og Recorderes udsendte stadig ikke har fundet ud af, hvad man skal bruge Nexus Q til, er hackerne allerede igang med at udrette vidundere på den.


Der blevet kløet i en del hovedbunde, da Google onsdag lancerede Nexus Q – en mediestreamer, der ikke kan streame fra computere og ikke har noget selvstændigt styrings-interface. Men på under 24 timer efter lanceringen viser Q-kuglen måske præcis, hvad dens eksistensberettigelse er. Den er en platform for hackere.


Det blev allerede mere end antydet, at Google gerne ville have udviklerne igang med at lege med Nexus Q, da de lancerede den. Under åbningskeynoten, hvor Q blev præsenteret, blev den omtalt som havende “General hackability”. Og det har allerede vist sig at være rigtigt. Programmøren Christina Kelly har ifølge SlashGear fået Android-spil op at køre på den lille maskine.


Man kan ikke spille spillene, eftersom der jo ikke er nogen touch-skærm tilkoblet Nexus Q, men det viser bare, hvor hurtigt, hackermiljøet har kastet sig over den lille Android-computer. Vi har formodentlig mange sjove apps til den i vente.

Annonce