Forside Indhold og distribution Musik

Spotify flytter ind i webbrowseren


 


Snart bliver det muligt at benytte Spotify uden at skulle installere en applikation.


For at bruge Spotify musikstreaming skal der installeres et program, der giver adgang til musik-universet.


Det betyder ikke så meget hvis det er ens egen computer derhjemme, men hvad gør man lige med en fælles PC på arbejdet, i skolen eller andre steder hvor man måske gerne vil kunne lytte til musik også?


Den del kommer der snart en løsning på, for Spotify rykker på nettet. Det betyder at tjenesten kan tilgås med en almindelig internet-browser. Det fortæller flere kilder tæt på Spotify til Techcrunch.


Det vides endnu ikke om de helt lukker for den nuværende afspiller-software, eller om det blot bliver endnu en måde at tilgå musik, playlister og musikapps på.


Når Spotify rykker ind i internetbrowserne vil det også øge konkurrencen på streaming radio, der nu bliver mere tilgængelig. Den amerikanske radio-streaming Pandora er allerede browserbaseret, og Apple er rygtet at være på vej med en lignende radio-tjeneste.


Der kan også være nyheder på vej omkring Spotify-abonnementet. En af kilderne fortalte til Techcrunch, at Spotify også arbejder på at gøre adgang fra mobile enheder billigere. En nyhed der dog endnu er ubekræftet.


Der er ingen dato for hvornår Spotify officielt annoncerer de nye “adgangsforhold”, men det vurderes at være nært forestående.

Annonce