Forside Nyheder

YouBio forlader beta-stadiet, og går “rigtigt live”Foto: recordere.dk


YouBio forlader beta-stadiet, og går ?rigtigt live?.


Senest på fredag er det slut med test-fasen af YouBio. Nu betragter man det som et endeligt produkt. Det fortalte YouSee til recordere.dk på CES 2013.


Da YouSee lancerede YouBio sent i 2012, startede man op selvom man var og stadig var i beta. Nu har man testet længe nok, og fredag d. 11. januar stopper betatesten og man går ?endeligt live?.


Recordere.dk talte med Ib Konrad Jensen, der er kommunikationschef i YouSee, der glad kunne fortælle, at nu var man klar, og snart ville starte en større kampagne for at hverve nye kunder til YouBio.LG kommer først med Smart TV app.


YouSee kunne også fortælle, at man ikke er mere end et par uger væk fra at lancere den første Smart TV app. Det bliver til LG?s Smart TV platform, og at man regner med at Samsung følger efter lidt senere. Udviklingen er i gang til Samsung, men godkendelsen til Smart TV platformen tager tid fortalte Ib Konrad Jensen til recordere.dkNu handler det om indhold


?Nu hvor vi forlader beta torsdag eller fredag i denne uge, er det vigtigt at vi får endnu mere indhold på YouBio, og det er vi i fuld gang med at finde til de indholdshungrende kunder? fortalte Ib Konrad Jensen.


YouBio abonnement koster kr. 99,- / måned og inkluderet i den pris er:  • Seks film-kanaler fra C More. Det er tv-kanalerne C First, C Hits, C Action, C Emotion, C Kids og C Series.
  • Abonnement på tv-serier og ældre film ad libitum. All you can eat, alt hvad du orker at se.
  • Filmleje af nyere film.
  • Premierefilm koster 49 kroner at leje.

Læs i øvrigt vores gennemgang af YouBio her
Foto: recordere.dk

Annonce