Forside Nyheder

Sony: Ny Full HD 3D projektor
Sony VPL-HW40ES i hvid 


Sony har præsenteret deres nye Full HD 3D-projektor til hjemmebiografen: VPL-HW40.


VPL-HW40ES er udviklet til at give et bredere publikum mulighed for at få en ægte hjemmebiografoplevelse.


Sony fortæller at VPL-HW40ES leverer samme høje kvalitet som storebror VPL-HW55ES. Den bruger den samme SXRD-panelteknologi, som bruges i Sonys avancerede digitale biografprojektorer, men i den nye projektor til en brøkdel af prisen.


“Dette er et kæmpe fremskridt for vores hjemmebiografudvalg, som tilbyder en enestående visningsoplevelse både i 2D og 3D. Kontrastforstærker, Motionflow-teknologi og Reality Creation bidrager til, at VPL-HW40ES kan levere en fremragende hjemmebiografoplevelser til den kræsne biografentusiast”, fortæller Thomas Issa, produktmanager for home cinema-projektorer hos Sony Europe.


Reality Creation er udviklet til Sonys førende 4K-home cinema-projektorer, og er en teknologi der skal genskabe de farver og teksturer, der går tabt, når film bliver lagt på en disk.


VPL-HW40ES har en farvelysstyrke på 1.700 lumen. Yderligere funktioner som f.eks. Sonys Bright Cinema- og Bright TV-funktion med SXRD-paneler forbedrer 3D-billedet endnu mere.


Kontrastforstærkeren analyserer scenerne i realtid og optimerer løbende det dynamiske område, for flere detaljer i de mørke og lyse områder.


Sports-og actionscener har også fordel af Motionflow-teknologien, som indsætter ekstra billeder mellem de oprindelige billeder, hvilket skaber jævnere, skarpere og mere flydende bevægelser på skærmen med mindre slør.


Der er indbygget 3D IR-transmitter, som automatisk genkender 2D- eller 3D-indhold og tilbyder en række billedtilstande, som passer til det, du ser.


Blæserens lyde har frekvenser, som man lægger mindre mærke til, samtidig med at den i forvejen er meget støjsvag (21 dB). 

Sony VPL-HW40ES i sort 


 


Pris og tilgængelighed 


VPL-HW40ES kommer i butikkerne her i april.


Prisen er kr. 17.995,-

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.