Forside Nyheder

Apple har halet ind på Samsung

Der blev solgt seriøst mange iPhones i sidste kvartal.

Det kunne man både se af Apples rekordregnskab, der blev aflagt for nylig, samt aflæse af iPhone 6 og 6+? popularitet.

Traditionelt har det dog heddet sig, at Apple tjente flere penge end Samsung, der så til gengæld solgte flere enheder. Men i sidste kvartal halede Apple faktisk ind på Samsung. Begge firmaer solgte omkring 74,5 millioner telefoner oktober, november og december. Det mener analysefirmaet Strategy Analytics i hvert fald.

Der er flere årsager til, at Apple og Samsung stod lige i sidste kvartal. Dels har Samsung oplevet et stort fald i salget ovenpå katastrofe året 2014, og det næste GALAXY S-flagskib kommer formentlig først om et par måneder. Dels var det i sidste kvartal, at Apple frigav iPhone 6 og 6+, og julekvartalet er derudover altid Apples bedste kvartal.

Om tendensen holder, når nyhedens interesse for iPhone 6/6+ er svækket, og Samsung lancerer et nyt flagskib, ved vi først om nogle måneder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.