Forside Nyheder

Samsung fikser delvist sikkerheden om lydoptagelser i deres Smart TV

-

 

Annonce:

Samsung er klar til at opdatere deres Smart TV, så lydoptagelser fra hjemmet sendes krypteret. De overså dog noget.

Det næste kapitel er nu ved at blive skrevet i Samsungs føljeton omkring usikre lydoptagelser fra Smart TV i hjemmet.

Over den seneste måneds tid har Samsung været i vælten. Først med afsløringen af, at de lydoptagelser som laves i hjemmet i forbindelse med stemmesøgning, sendes til tredjepart i udlandet.

Dernæst at Samsung forsøgte at bilde kunderne ind at alt foregik sikkert. Da de blev afsløret i at der ingen sikkerhed var, i en tv-model med et par år på bagen, så ændrede de forklaring til at det med sikkerheden kun gjalt nye tv-modeller.

Da det viste sig at der heller ingen sikkerhed var i en af de allernyeste tv-modeller, valgte de at gå i flyverskjul og forholde sig tavse.

 

Opdatering på vej

Nu er Samsung – i al stilhed – begyndt at opdatere deres Smart TV med ny software der adresserer problemerne med manglende sikkerhed på lydoptagelser.

Sikkerhedsfirmaet, der stod bag afsløringerne om manglende sikkerhed, Engelske Pen Test Partners, fortæller at seneste firmware-opdatering til Samsung TV nu krypterer kommunikationen med Nuance i USA, som er den partner Samsung p.t. benytter til at bearbejde og fortolke stemmegenkendelsen.

Sikkerhedsfirmaet gør dog opmærksom på, at selvom Samsung Smart TV nu krypterer selve optagelsen, så sendes det som blev sagt fortsat også videre til siderne YouTube og Radiotime.

  • gdata.youtube.com
  • opml.radiotime.com

De hjemmesider får at vide – i tekst – hvad der blev sagt, og selve kommunikationen fra Samsung Smart TV videre til de sider sker fortsat uden nogen form for kryptering.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.