Forside CES CES 2016

B&O BeoSound 35 – Det nye trådløse musiksystem

-

BeoSound 35 Display Pack shot High ResBeoSound 35 fra Bang & Olufsen løfter musikoplevelsen til nye højder med et unikt design, som både skiller sig ud og passer ind.

Det nye “multirum stereoanlæg” BeoSound 35 byder på en harmonisk og velafbalanceret lydprofil, som er designet til at give en god og fyldig lyd i hele rummet.

Det har et intuitivt touch-interface og Bang & Olufsens karakteristiske design, samtidig med at det er nemt at placere, let at slutte til mobile enheder og har integreret adgang til musikstreamingtjenester. Udover betjening er der også et OLED-display på fronten.

Annonce:

Det er designet omkring en pantagon (5-kant) som visuelt slanker produktet og “vingefanget” er 1m. Kabinettet er klassisk B&O med poleret aluminium med en front af sort stof. Et anlæg der vil pynte i enhver indretning, om det står på foden eller hænges op på væggen.

 

2016-01-06 19.38.482016-01-06 19.38.312016-01-06 19.37.58

BeoSound 35 exploded view
BeoSound 35 exploded view

 

BeoSound 35 fungerer som et selvstændigt musiksystem med integreret adgang til TuneIn-radiostationer og musiktjenesterne Spotify og Deezer.

Anlægget har en intuitiv, berøringsfølsom kant, hvor de vigtigste funktionsknapper er placeret direkte under det elegante OLED-display. Det er ikke nødvendigt at kunne se displayet for at betjene BeoSound 35.

Musiksystemet kan også betjenes med BeoRemote One eller BeoMusic App og kan nemt integreres som en del af et BeoLink Multiroom-system. BeoSound 35 er kompatibelt med AirPlay, Bluetooth og DLNA-baserede enheder.

 

BeoSound 35 side view Packshot high Res

 

Pris og tilgængelighed

BeoSound 35 koster kr. 16.995,-

Det fås i Bang & Olufsen butikker fra medio april 2016.

 

 

Annonce:
Forrige artikelSonys ’Wow’ var at finde på deres stand
Næste artikelSennheiser fokuserer på 3D Immersive Audio
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.