Forside Nyheder

Canal Digital får Discovery tilbage og hæver prisen

-

Discovery tv-kanaler

Canal Digital og Discovery er enige om en ny nordisk distributionsaftale, som betyder at seerne nu får de kanaler tilbage, som har manglet siden mandag den 1. februar.

Efter at kunderne hos Canal Digital har været uden Discovery-kanalerne i 11 dage, så vender de nu tilbage på skærmen. De to parter er blevet enige om en ny aftale.

”Vi er meget glade for, at vi nu er kommet frem til en løsning, som betyder, at vores kunder igen kan se alle Discoverys kanaler – herunder blandt andre Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren”, fortæller siger Jarl Söderman, administrerende direktør i Canal Digital Danmark og fortsætter:

“Der er ingen tvivl om, at kunderne har savnet Discovery-kanalerne. Jeg vil gerne rette en stor tak til vores kunder for den tålmodighed og det engagement, de har vist i de dage, kanalerne har været væk”.

TV-kunderne hos Canal Digital og Viasat får kanalerne tilbage på skærmen i løbet af formiddagen.

 

TV-pakken bliver dyrere

Canal Digital har annonceret at priserne hæves som følge af den nye distributionsaftale med Discovery.

“Den nye aftale betyder en mindre justering af prisen på vores tv-pakker, men vi har valgt, at det først bliver med virkning fra 1. maj 2016. Vi vender tilbage med mere information, så snart vi har vi har analyseret alle detaljer i vores nye nordiske aftale med Discovery og dens påvirkning på de kanaler, du har i dit abonnement”, oplyser de overfor kunderne.

Det oplyser de på deres hjemmeside til deres kunder

Annonce