Forside Nyheder

Elgiganten: Analog tv-sluk sælger mange nye TV

-

Elgiganten

Det at YouSee og andre nu har slukket for de analoge TV-kanaler har sendt kunder ud i butikkerne efter nye TV.

Det at YouSee kabel-tv og flere antenneforeninger nu har slukket for de analoge tv-kanaler har sendt kunder ud i butikkerne for at handle nye TV.

Elgiganten fortæller at salget af nye TV lige nu er fire gange så stort som normalt på udvalgte modeller.

”Man kan roligt sige, at danskerne flokkedes om at købe nye digitale TV. Vi sælger lige nu mere end dobbelt så mange digitale TV, sammenlignet med hvad vi plejer – og på nogle modeller er tallet mere end fire gange så højt”, fortæller adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Han har ikke set noget lignende inden for salg af TV siden 2009, da man lukkede for det analoge luftbårne TV-signal, og de spørgsmål som ekspedienterne mødes med i butikkerne afslører årsagen.

”Kunderne vil lige nu gerne vide om TV’et er klar til at vise de digitale kanaler, så der er ingen tvivl om, at salget er eksploderet, fordi YouSee har slukket for det analoge signal. Vi ser især en stor efterspørgsel på SMART-TV, og det gamle TV bliver i stor grad skiftet ud med en endnu større model. Derudover er interessen for digitalbokse også stor, da det er en enkel og prisbillig løsning for kunden. Alle TV på hylderne i Elgiganten og på elgiganten.dk kan vise YouSee´s digitale kanaler”, slutter Peder Stedal .

Det vurderes at imellem 40.000 og 80.000 husstande er berørt af det analoge tv-sluk hos YouSee.

 

Annonce