Forside Indhold og distribution Film

Popcorn Time er historien om pirat-tjenesten der ikke vil dø

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Det er blevet de seneste års mareridt for Hollywood og de legale streaming-tjenester. Nu vender Popcorn Time tilbage i en webudgave.

Popcorn Time har vist sig sejlivet på det illegale marked for film-streaming. Omtalt som piraternes Netflix, fordi tjenesten ligesom Netflix gav nem adgang til film og tv-streaming.

Men hvor Netflix er den legale tjeneste, så er det andet flere illegale tjenester hvorfra film-pirater henter film ulovligt.

 

Flere lukninger

Sider der tilbyder Popcorn Time er flere gange blevet lukket ned.

Tilbage i november lykkedes det filmindustrien at få lukket en stor gren af den ulovlige tjeneste, en der blev drevet fra Italien.

Andre varianter af Popcorn Time levede dog videre, og nu er endnu en udgave dukket op som pirat-udviklerne bag kalder Popcorn Time Online.

 

Kører i webbrowser

Hvor der tidligere kun kunne streames igennem en særlig applikation, så virker den nye variant direkte i en browser. Dog skal der installeres et plugin i browseren. En Torrent-player.

Hvis Hollywood havde mareridt før, så må det være blevet forværret. For piraterne her har tilmed frigivet det som open source, så alle kan lave deres egen variant.

Popcorn Time er blevet de seneste års historie om pirat-tjenester der nægter at dø. Dette selvom rettighedshaverne på det seneste også er begyndt at gå efter brugerne af de tjenester med erstatningskrav.

 

Annonce