Forside Nyheder

Det ved vi nu om YouSee’s nye boks

-
Illustration: recordere.dk
Illustration: recordere.dk

YouSee har ikke fortalt så meget om deres nye boks, men på en side på yousee.dk har de dog åbnet lidt for informationen om deres “lille nye” boks.

For nogen tid siden skrev vi om at YouSee snart kommer med en ny boks, og selvom vi nu er midt i marts, er der ikke sluppet meget ud fra YouSee om hvad der er på vej, og om leverancen i marts stadig holder.

Men på en hjemmeside for antenneforeninger har YouSee skrevet lidt om hvad man kan forvente, og nedenfor kan du læse hvad vi ved om den nye boks nu.

 

Lynende hurtigt kanalskift

Ifølge YouSee vil det tage omkring et halvt sekund at skifte kanal. Det er væsentligt hurtigere end den nuværende YouSee Plus boks. Er det en kodet kanal, kan det dog tage op til 2 sekunder.

Og det er også planen at man kan planlægge optagelser via sin smartphone og se forskellige programmer i forskellige rum i sit hjem.

 

Opdateringer hver 6. uge

Ifølge YouSee får den nye boks nye software opdateringer hver 6. uge, da der er så mange ting man gerne vil kunne med den nye hardware. Fremover vil man eksempelvis kunne vælge nye kanaler til sit tv-abonnement direkte på tv-boksen.

Den nye tv-boks er væsentlig mindre end den gamle tv-boks. Den fylder ikke nær så meget i stuen. Og hvis man vil gemme den helt væk, kan man købe en infrarød forlænger til 299 kr. Den sørger for at fjernbetjeningen kan nå tv-boksen alligevel.

 

Specifikationer

Mål på boksen:

  • Bredde 23,9 cm
  • Dybde 17,5 cm
  • Højde 4,9 cm

Tekniske specifikationer:

Strømforbrug:

  • i brug: Op til 16 Watt
  • i standby: Under 0,5 Watt

Zappetid:

  • næste/foregående kanal i kanalrækkefølge: 0,5 sekunder
  • valgfri kanal: op til 2 sekunder

Opløsning: op til 1080p

 

Annonce