Forside Indhold og distribution Film

JJ Abrams, Steven Spielberg og Peter Jackson bakker op om The Screening Room

-
jjabrams
Foto: Neil Motteram (CC)

Forleden skrev vi om en ny tjeneste, der giver dig biograffilm i hjemmebiografen på premieredagen.

The Screening Room er en ny tjeneste under udvikling, der koster en hel del penge, men til gengæld kan give brugerne hjemmeadgang til premierefilm, når de får premiere i biografen.

Der er allerede interesse fra en hel del filmselskaber, men nu kaster flere af verdens allermest succesrige instruktører og producenter deres støtte bag projektet.

Ifølge Variety har fire af de helt tunge drenge blandt blockbuster-instruktørerne, Steven Spielberg, JJ Abrams (bill.), Peter Jackson og Ron Howard, samt superproducenten Brian Grazer alle sagt ja til at blive del-ejere af det nye selskab f.eks. i form af aktier eller andele. Det er dog kun nogle af dem, der ligefrem investerer penge i firmaet.

Ingen af de nævnte Hollywood-ikoner har bekræftet nyheden, men der er ingen tvivl om, at det bringer projektet meget nærmere realisering. Instruktørerne ser ifølge Variety en mulighed for at få deres film ud til et publikum, der normalt ikke kan komme så ofte i biografen, f.eks. fordi de har børn, der skal passes, eller andre forpligtelser.

Hvis denne målgruppe er villige til at betale de 50 dollar, en film koster at se, mens den er i biografen, er det en indtægt, der er mange gange større, end hvad den samme målgruppe betaler for f.eks. at leje den på iTunes eller se den på Netflix, når den lander på hjemmebif-markedet.

Læs også: Se biografaktuelle film hjemme med The Screening Room

 

Annonce