Forside Nyheder

Flere nye iPhone-spionfotos: Farvel til mute-knappen

-

iphone7SpyiPhone-spionfotos har det med at komme i klumper, og det er også tilfældet i år.

I går kunne Nowhereelse.fr således vise spionfotos frem, der viste anderledes placerede antennebånd og et større kamera.

Annonce:

I dag har 9to5Mac så fået fat i spionfotos fra kinesiske Weibo, der viser, hvad der angiveligt er Plus-udgaven af den næste iPhone (som vi stadig ikke kender navnet på, meget tyder på, den ikke kommer til at hedde iPhone 7).

Her skal man hæfte sig ved tre ting: Dels bekræfter disse fotos, at antennebåndene er placeret i toppen og bunden af telefonen, dels har den nye Plus-model fået Smart Connector ombord, som man kender fra iPad Pro.

Og så skal man lægge mærke til, at mute-knappen er væk. Den lille vippeknap, der enten kan indstilles til at sætte iPhone på lydløs eller justere auto-rotationen, er ikke at finde på de nye spionfotos. Det kan skyldes, at mange iPhone-ejere generelt har haft problemer med knappen, der har det med at holde op med at virke efter længere tids brug.

9to5Mac hæfter sig også ved, at Home-knappen muligvis har fået et nyt design, der er lidt mere fladt i forhold til overfladen, men det kan være et synsbedrag på billedet.

Endelig bekræfter disse fotos også rygtet om, at Plus-modellen har to kameraer ombord, ligesom man kender det fra f.eks. Huawei P9.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.