Forside Produkter Connected Home

Philips Hue nyheder: Bevægelsessensor og nye lamper

-

Philips Hue

Rygterne var løbet forud, men nu er det officielt: Philips på vej med en intelligent bevægelsessensor til Hue lys.

Philips bekræfter nu de rygter der kom tidligere på måneden, og lancerer en bevægelsessensor.

Annonce:

Philips Hue Motion Sensor gør det slut med at fumle i mørke. Nu rykker bevægelsessensorerne ind i hjemmet, så lyset tilpasses dagligdagssituationer, når man bevæger sig rundt i hjemmet.

“Det eneste, det kræver at tænde lyset, er, at man er tilstede i rummet. Man behøver hverken fjernbetjening, kontakt eller telefonen. Så snart man træder ind rummet vil sensoren, på mindre end ét sekund, opfange bevægelser og sørge for at tænde lyset”, fortæller Andreas Bahnsen, produktchef hos Philips Lighting.

Den batteridrevne sensor kan placeres på fx en hylde eller i en reol, eller monteres i loftet eller på væggen, så den kan opfange bevægelserne i rummet.

 

 

Den første intelligente sensor

“Hue Motion Sensor adskiller sig særligt fra andre bevægelsessensorer på ét punkt; intelligens”, forklarer Andreas Bahnsen.

Sensoren kan indstilles, så lyset tændes med et blødt og behageligt lys om natten, så søvnen ikke ødelægges, og på samme måde kan lyset justeres om dagen alt efter hvilken type belysning, man foretrækker.

Hue Motion Sensor er kompatibel med samtlige Hue produkter og kan tilknyttes Hue-app’en på samme måde som de øvrige produkter.

 

 

Tre nye medlemmer af Hue-familien

Hue motion sensor er ikke den eneste nye tilføjelse til Philips populære Hue-serie; der er også kommet en GU10 udgave af Philips Hue White Ambiance, som passer perfekt i spots og en opdateret version af Philips Hue white and color ambiance (E27), der har bedre farver i det blå og grønne spektrum.

Derudover lancerer Philips også lamper med indbyggede Philips Hue White Ambiance pærer, som kan indstilles i alle nuancer af det naturlige, hvide lys – lige fra køligt dagslys til blødt aftenlys.

Lamperne kommer med en wireless lysdæmper med fire prædefinerede lysniveauer; Relax, Read, Concentrate og Energize.

Alle nye Hue-produkter kommer i butikkerne i efteråret 2016.

 

Annonce:
KILDEPhilips
Forrige artikelFlertal af danskerne ønsker et slankere DR
Næste artikelFølg IFA 2016 på recordere.dk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.