Forside Indhold og distribution Musik

Strop til AirPods: Nødvendighed eller idioti?

-

airpodsstropDa Apple lancerede iPhone 7 i onsdags gæstede tech-bloggeren Xeni Jardin radiostationen KCRW i Los Angeles for at fortælle om den nye lancering.

En af de ting, Boing Boing-stifteren påpegede omkring Apples nye AirPods var, at hun helt sikkert ville komme til at miste en af dem en dag. Og hun er langt fra den eneste, der er kommet med denne kommentar.

Men allerede, inden de trådløse øretelefoner er kommet i butikkerne, er tilbehørsproducenterne godt i gang med at løse dette problem. En af disse producenter, Spigen, har nu lavet en strop til de to ørepropper.

Den er lavet i den samme, hvide stil som Apple er kendt for, så den passer ind i designet. Den koster 10 dollar, og er allerede til salg på Amazon, selvom AirPods først kommer om tidligst en måned.

Man kan naturligvis diskutere, hvorvidt sådan en strop er ren idioti, eftersom den jo går fuldkommen på tværs af idéen med trådløse øretelefoner…eller om det er en nødvendighed, fordi de ellers bliver væk. Hvad synes du? Er du tilstrækkeligt bange for at miste dine trådløse øretelefoner, at du vil sætte tråd i dem?

Giv lyd i kommentarsporet!

Annonce