Forside Nyheder

Google Assistant, Siri og Alexa skal lære humor

-

image1011111111122Det kan godt være du synes, Siris forprogrammerede svar på ”Jeg elsker dig” er vildt skægge.

Men bortset fra at svare med humor på helt bestemte forespørgsler, er der ikke meget sjov og ballade over Siri, Cortana, Alexa og Google Assistant. Men det kan være ved at ændre sig.

Annonce:

Humor er en vigtig komponent i at få folk til at slappe af i selskab med kunstige intelligenser, og derfor har firmaerne bag dem hyret folk med forstand på at være sjove, til at lære disse AI’er humor.

Specielt den nye Google Assistant, som vi endnu ikke har haft glæde af herhjemme, har fået særbehandling. Ifølge Wall Street Journal har Google nemlig hyret folk, der har arbejdet for Pixar og ikke mindst The Onion for at lære assistenterne noget om sarkasme, ironi og humor.

The Onion er, hvis du ikke kender det satiriske nyhedsmedie, USA’s svar på Rokokoposten (eller er det omvendt?). Så måske vil man på et tidspunkt skulle lytte ekstra godt efter, når ens virtuelle assistent læser nyheder op, sådan som Alexa er specielt god til at gøre det. Måske tager assistenten pis på en.

Der går dog nogle år endnu, før denne funktionalitet bliver en realitet, fortæller Google-folkene bag Assistant i artiklen. Heldigvis?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.