Forside Nyheder

Lækkede fotos viser smartur fra HTC

-

htcur1HTC har lavet et smartur. Det kan vi se på det ovenstående spionfoto, som er blevet lækket til det kinesiske, sociale medie Weibo.

Ud fra fotoet kan vi lære mindst tre ting. For det første er der tale om et rundt ur. For det andet er det lavet i samarbejde med Under Armour, der er et amerikansk sportsmærke for tøj og tilbehør. Det er nemlig deres logo, der står øverst på bagsiden.

Annonce:

Og det tredje kan vi naturligvis lære heraf, at der er tale om et fitness-orienteret smartur. Det bekræftes af den pulsmåler, der sidder midt i skiven bagpå, og af, at der tilsyneladende er tale om en gummilignende rem, der afviser sved og vand.

På et andet spionfoto kan vi se, hvilken software, der er at finde på uret, og det er tydeligvis Android Wear. Vi kan også se, at der er tale om en model ved navn ’Halfbeak’, hvilket harmonerer med tidligere rygter bragt til torvs af Phandroid. Her kan vi også se, at Under Armour-logoet er ret prominent, hvilket tyder på, at uret i virkeligheden er lavet i deres navn.

htc-halfbeak-2

Ifølge Engadget har Weibo-brugeren, der lækkede disse fotos, siden meldt ud, at netop denne, specifikke model er blevet droppet.

Måske er det Under Armour, der har trukket sig. Det kan dog også være, at de to firmaer bare er gået videre med et bedre design, eller også er projektet blevet ”droppet” hos HTC, fordi det i virkeligheden skal markedsføres som et Under Armour-ur, der blot er fremstillet af HTC, ligesom HTC-logoet ikke er at finde på Googles nye Pixel-telefoner, selvom disse er lavet af det taiwanesiske firma.

Med hensyn til, hvad der sker med HTC og gadgets, der kan vise tiden, vil tiden vise…

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.