Forside Produkter Connected Home

Ubiquiti Networks indgår distributionsaftale med EET Europarts

-
Ubiquiti Networks produkter

Aftalen omfatter distribution af Ubiquiti Networks´ UniFi og AmpliFi produktserier.

EET Europarts har indgået et distributionssamarbejde med Ubiquiti Networks Inc. om distribution af UniFi serien til det professionelle marked, og AmpliFi serien til konsumentmarkedet.

Ubiquiti Networks Inc., der er en “next-generation” kommunikationsteknologi virksomhed, har valgt EET Europarts til at styrke Ubiquitis position på det europæiske marked.

Annonce:

Med UniFi produkterne tilbyder Ubiquiti højtydende, prisstærke og innovative løsninger, der dækker kundernes stadigt mere krævende behov, når det gælder netværksløsninger.

Distributionaftalen omfatter Ubiquiti Networks´ UniFi og AmpliFi serier, og produktporteføljen skal distribueres gennem EET Europarts´ professionelle netværk af installatører og forhandlere.

Ubiquitis Internationale Business Channel Manager siger om samarbejdet: “EET Europarts er en fremragende partner for os i vores bestræbelser på at sikre markedsandele på det europæiske marked. UniFi produkterne udvikler sig hurtigt, og vi har brug for en distributør med et forhandlernetværk og et logistik set-up som det EET Europarts kan tilbyde.”

 

Steen Garbers Enevoldsen

LÆS OGSÅ: Nørd’o’tekets test af UniFi fra Ubiquiti

EET Europarts vil udover UniFi produkterne også fokusere på at udvikle salget af Ubiquitis AmpliFi serie, der retter sig mod konsumentmarkedet.

“AmpliFi HD er en serie af enkle men meget elegante hjemmenetværksløsninger, der leverer hurtigt internet i hele huset, selv når mange enheder kobles på netværket på samme tid. Udbredelsen af smart homes og IoT kræver en samlet trådløs forbindelse og kapacitet, som ingen andre producenter kan tilbyde på linje med AmpliFi,” siger Frederik Andersen, Director of Purchase & Product Management hos EET Group.

EET Europarts har en unik go-to-market model med tilstedeværelse i 27 lande, en aktiv salgsstyrke, og en ambition om at tilbyde den bedste service. Derudover har EET Europarts et fantastisk veldrevet og effektivt lager- og logistik set-up med dag-til-dag levering i hele Europa.

“Vi er meget glade for distributionssamarbejdet med Ubiquiti. Især på et tidspunkt som nu, hvor vi oplever en stor efterspørgsel efter deres unikke netværksprodukter og -teknologier, både blandt virksomheder og på konsumentmarkedet. Vi vil arbejde hårdt på at sikre, at vores forhandlerne forstår de mange konkurrencefordele de får, ved at tilføje Ubiquiti til deres portefølje af netværksprodukter,” siger CEO John Thomas, EET Group.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.