Forside Nyheder

Bland virtuel LEGO med det rigtige via ny AR-app

-

Sæt liv i landskab og figurer med ny LEGO app der blander virtuelle klodser med de rigtige.

LEGO udkommer snart med en app der tager Apples ARkit i anvendelse. Det er Augumented Reality hvor den virtuelle verden kan blandes med den rigtige.

Annonce:

Lego AR Studio gør det muligt at lege med virtuele LEGO-klodser og bringe figurer og ting til live. Gå til angreb på den ildspydende drage, ryk ud til en brand eller byg en virtuel by til togbanen. Kun fantasien sætter grænser for hvad LEGO kan udvikle det til.

For at det kan fungere bedst muligt, at blande den virtuelle med den rigtige verden, så skal app’en kende omgivelserne. Dvs. den skal vide hvad der leges med i den virkelige verden.

Ved premieren understøttes LEGO-sæt som politistationen, brandstationen, togsættet, den grønne drage samt skæbnebåden fra LEGO Ninjago.

Flere LEGO-sæt ventes tilføjet løbende.

 

 

Video

På denne video udsendt af Gizmodo giver LEGO eksempler på deres AR Studio.

 

Tilgængelighed

Lego AR Studio er endnu ikke tilgængelig i App Store.

Da den benytter Apples ARkit vil det kun virke med nyere iOS-enheder, og iPad eller iPhone skal køre iOS 11. For iPhone kræves en 6s eller nyere, mens på iPad understøttes Pro-udgaverne samt den klassiske iPad i 2017-udgaven.

 

Annonce:
VIAGizmodo
Forrige artikelTEST: TP-Link wifi extender med powerline
Næste artikel8% mænd er farveblinde: Samsung TV kan korrigere for det
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.