Forside Produkter Mobil

TOP 10: De mest populære mobiler i december 2017

-

I december måneds julehandel forbliver mobilfavoritterne stort set de samme som forrige måned. Apples iPhone X ligger stadig øverst i toppen og ligeledes vedholder Apples andre seneste modeller deres plads på top 10 listen – kun iPhone SE oplever et fald i popularitet.

Huawei er også godt repræsenteret blandt favoritterne. Den kompakte Huawai P10 lite beholder sin andenplads fra november måned, og der er en stigende interesse for Mate 10 lite, som rykker fra nummer 9 til nummer 8. Samtidig er der blevet taget godt imod den nye Mate 10 pro, som dermed lander på en 7. plads på månedens top 10.

Samsungs Galaxy S8 beholder sin 4. plads, mens storebroren Galaxy S8+ er faldet i popularitet og går fra en 7. plads til en 9. plads.

Salgstallene kommer fra Telias butikker og onlinehandel.

Denne artikel er en del af serien: Mobilsalg top 10

Annonce