Forside Indhold og distribution Film

Længere trailer til ’Solo: A Star Wars Story’ er nu også frigivet

-

I går fik vi en teaser, i dag er en længere trailer kommet.

Annonce:

Lucasfilm har allerede erstattet den 45 sekunder lange teaser til ’Solo: A Star Wars Story’ med en trailer på halvandet minut.

Traileren til ’Solo: A Star Wars Story’ har været ventet med spænding. Lucasfilm har ikke kunnet sende teaseren og traileren ud på samme måde som normalt, hvor teaseren ofte lander næsten et helt år forud.

Det skyldes, at ’Solo’ allerede får premiere 25. maj, hvilket kun er et halvt år efter ’Episode VIII: The Last Jedi’. Sidstnævnte har først lige forladt hovedsalene i de amerikanske biografer og derfor måtte Lucasfilm vente med at sende traileren ud til nu.

Ventetiden har dog skabt bekymring hos fans, fordi rygterne om produktionen af ’Solo’ har været temmelig negative. Først blev de oprindelige instruktører fyret, og siden gik der rygter om at hovedrolleindehaveren Alden Ehrenreich var nødt til at få akutte skuespillektioner under optagelserne, fordi han ikke leverede gode nok præstationer.

25. maj finder vi ud af, om der overhovedet var noget at være bekymrede over.

 

Annonce:
Forrige artikelNy ’Cloverfield’-film er lige landet på Netflix
Næste artikelBarbaren Conan er på vej til Amazon Video
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.