Forside Produkter HiFi & Surround

Sonos byder HomePod velkommen med en playliste

-

I dag udkom Apple HomePod i de første lande og Sonos byder konkurrenten velkommen med en særlig playliste.

Sonos var de første til at lave højttalere der var trådløst forbundet i et enkelt musiksystem, og siden er der kommen mange konkurrenter til.

Annonce:

Apple HomePod er den seneste konkurrent på banen. En blanding af en højttaler der kan forbindes med andre højttalere, både andre HomePods og andre producenters højttalere via Airplay 2, og så en smarthøjttaler – her styret af Apples Siri.

 

 

Numrenes titler former en besked

Sonos byder konkurrenten velkommen på Twitter, og de har lavet en Spotify-playliste til lejligheden, og som ofte med den slags ligger der en besked gemt i valget af musiknumre.

Hello – Apple – Something About Us – Together – Feels Right – Even Though – You’re Crazy – For This – Home – POD – Remember – Two Is Better Than One – Just Playing – It’s a Party – Everybody’s Coming To My House – Even You – Come As You Are – Fruit Machine – No Matter What You’re Told – We’re Going To Be Friends – Over Everything

Det sidste giver god mening, eftersom Sonos allerede er partnere med Apple om musiktjenesten Apple Music, ligesom Sonos har annonceret at de også vil være med på Airplay 2 – når det kommer.

Se også: HomePod tuner automatisk lyden for hvert musiknummer

 

 

Annonce:
Forrige artikelNetflix redder endnu en sci-fi-film fra druknedøden
Næste artikelLicens: Flertal af danskerne ønsker at kunne vælge DR fra
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.