Forside Produkter Mobil

Huawei Mate 10 Lite får ansigtsgenkendelse

-

Huawei kommer med en opdatering til Mate 10 Lite, der byder på helt ny software med blandt andet login via ansigtsgenkendelse og nye kamerafunktioner.

Huawei Mate 10 Lite er blevet en populær telefon på det danske marked. I både januar og februar toppede den salgslisterne hos Telia, foran telefonerne fra Samsung og Apple.

Nu bliver den model endnu bedre, for Huawei er på vej med en softwareopdatering til telefonen.

Annonce:

Den nye software vil bl.a. byde på ansigtsgenkendelse til login og nye kamerafunktioner.

 

Login men ansigt

Ansigtsgenkendelsen aktiveres i smartphonens indstillinger, og herefter benyttes frontkameraet til at scanne ansigtet og give adgang til smartphonen.

Modsat iPhone X, hvor man skal slide til siden, efter ansigtet er genkendt, så giver den nye funktion på Mate 10 Lite mulighed for at åbne øjeblikkeligt, efter scanningen har fundet sted.

Hvis en fremmed forsøger at tilgå smartphonen, så vil kameraet registrere det og skjule informationer om beskeder og andet privat indhold.

 

AR selfie-funktion

Ud over den nye loginfunktion, så byder opdateringen på en AR-linse-funktion, der kort sagt giver brugeren mulighed for at udfolde sin kreativitet, når der tages selfies.

Med AR eller “Augmented Reality” kan brugeren lege med virkeligheden og eksperimentere med baggrunde og elementer på sine selfies. Eksempelvis kan man udskifte en kedelig gråvejrsbaggrund med en solrig dag foran Eiffeltårnet.

Udover de nye AR-funktioner, så giver 3D-ansigtsgenkendelse i Mate 10 Lite mulighed for at identificere ansigtstræk som øjenhule, næseryg og pande, og derefter justere lysindstillinger og skarphed, så du får det bedste resultat.

 

Sådan opgraderer du til den nye version

Step 1: Gå ind i “Indstillinger”

Step 2: Vælg “Systemopdatering”

Step 3: Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne og download den seneste opdatering

 

Annonce: