Forside Produkter Mobil

OnePlus springer med på kamera-hakket

-
Foto: OnePlus

Apple får travlt, hvis de har tænkt sig at sagsøge alle de firmaer, der låner fra iPhone X-designet.

Det nærmest ikoniske kamerahak fra iPhone X, der er både hadet og elsket af Apple-fans, er også dukket op i designs fra Huawei, Asus, LG og flere andre. Og nu kommer det også på OnePlus’ næste flagskibstelefon.

Annonce:

OnePlus 6 kommer til at have et hak, men som firmaet forsvarer sig med overfor The Verge, så er det mindre end iPhone X’ kamera-hak. Dog er det også større end det lille hul til kameraet, man finder på Essentials PH-1. Sådan lige midt imellem, som man kan se på billedet ovenfor.

Det betyder ifølge OnePlus, at 6’eren kommer til at have den største skærm nogensinde på en OnePlus-telefon, men uden at telefonen overordnet vokser af den grund. 90% af fronten bliver skærm, hedder det fra firmaet. Det kinesiske firma er lige nu igang med at teste tusindvis af Android-apps for at se, hvilke, der fungerer dårligt med hakket.

OnePlus meddeler samtidigt, at der er en anden bølge, de modsat kamerahakket ikke vil springe på endnu: OnePlus 6 kommer til at have et hovedtelefonstik ombord.

Derudover er der ikke ret meget andet nyt om telefonen, end at den måske kommer lidt tidligere end sædvanligt. OnePlus slipper som regel deres nye modeller ud i juni, men at de allerede er ude og snakke om kamerahakket kan betyde, at den næste smartphone fra deres hånd kommer lidt før, skriver The Verge.

Annonce:
Forrige artikelBrexit vil sætte digitale bomme op for streaming mellem EU og UK
Næste artikelHuawei P20 Pro bejler til titlen som ny Android-konge
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.