Forside Produkter Medieafspillere

Endelig: Dolby Atmos til Apple TV 4K

-

Apple TV 4K får Dolby Atmos lyd, og andre nyheder på vej til Apple TV 4 og 4K.

Apple kommer med Dolby Atmos i næste version af tvOS.

Ser man bort fra en masse nyheder omkring iOS og WatchOS så var den bedste nyhed at Apple snart er klar med Dolby Atmos til ejere af Apple TV 4K.

Annonce:

Og endnu bedre er det at Apple i samarbejde med studierne giver gratis opdatering af de film folk har købt på iTunes, så de får Atmos lydspor hvis det findes.

Apple TV er hermed den første streamingboks på markedet der er godlendt til både Dolby Vision og Dolby Atmos.

 

Andre tvOS 12 nyheder

Yderligere tvOS 12-funktioner til Apple TV 4K og Apple TV 4.
  • Med tvOS 12 simplificerer Apple yderligere godkendelsesprocessen, da det ikke er nødvendigt at logge ind. Apple TV registrerer blot brugerens bredbåndsnetværk og logger dem automatisk ind på alle de understøttede apps, de modtager gennem deres abonnement – ingen indtastning påkrævet.
  • Nye skærmskåmere: I samarbejde med den Internationale Rumstations Nationale Laboratorium og det amerikanske Center for the Advancement of Science in Space afslørede Apple helt nye luftoptagelser fra rummet taget af NASA-astronauter.
  • Med iOS 12 kan brugere nemt anvende Autoudfyld på adgangskoder fra iPhone og iPad til Apple TV, så det er nemt for dem at logge ind på Apple TV-apps.
  • Apple TV Remote vil automatisk blive føjet til Kontrolcenter på iPhone eller iPad for Apple TV-brugere, så brugerne får hurtig adgang til Apple TV-kontrolfunktioner.
  • Betjeningssystemer til hjemmet, såsom Control4, Crestron og Savant, kan anvendes til at betjene Apple TV, herunder brug af Siri til stemmesøgning og -styring.

 

Tilgængelighed

tvOS 12 bliver tilgængelig fra efteråret.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.