Forside Indhold og distribution Film

Nu kommer der hele to film om The Joker

-

Den mest populære skurk fra Batman-tegneserierne og måske endda hele DC-universet er uden tvivl The Joker.

Warner Bros. mener, at figuren er så populær, at han kan bære hele to spillefilm. Den første blev annonceret for nogle måneder siden, de det blev offentliggjort, at Warner ville lave en film om The Joker sammen med Todd Philips, hvor Joaquin Phoenix skulle spille den leende galning. Den film er en ’origin story’, der fortæller historien om, hvordan manden bag det brede smil gik fra at være et almindeligt menneske til at være en gal/genial skurk med grønt hår, hvid hud og en lidt for bred mund.

Annonce:

Men nu kommer der sørme en Joker-film mere. Warner er nemlig også så glad for den måde, Jared Leto spillede The Joker på i ’Suicide Squad’ (der ellers blev anset for at være lidt af et flop), at de også vil lave en film med denne udgave af The Joker i hovedrollen. Det skriver Variety.

De to film har angiveligt intet med hinanden at gøre. Den ene skal høre til i det filmiske DC-univers, hvor de nyeste DC-film hører til (hvor Ben Affleck er Batman og ’Wonder Woman’ er den mest succesrige film). Den anden, med Jared Leto, skal høre til i et mini-univers centreret omkring Suicide Squad-gruppen, der blandet andet også kommer til at omfatte en film med Harley Quinn, spillet af Margot Robbie.

Så må vi se, om fans kan hitte ud af forskellen.

Annonce:
Forrige artikelAirPods kan bruges som skrabede høreapparater i iOS 12
Næste artikelVideo: Sonos gav os en demo af Beam
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.